9. osztályosok beiratkozása

Tisztelt Szülők!

A 9. évfolyamra beiratkozás elsődlegesen a Kréta felületén elektronikus úton történik,  egyedi esetekben előzetes időpontegyeztetés után (időpontkérés a Titkárságon, telefonszám: 30/401-9344) az alábbiak szerint történik:

melléklet az elektronikus beiratkozáshoz

2020. június 22-én: 9.A osztály (négy évfolyamos gimnáziumi osztály, emelt óraszám angol nyelv tantárgyból),

2020. június 23-án: 9.B osztály (négy évfolyamos általános tantervű gimnáziumi osztály),

2020. június 24-én: 9.C osztály (négy évfolyamos gimnáziumi osztály, emelt óraszám német nyelv tantárgyból, illetve négy évfolyamos gimnáziumi osztály, emelt óraszám informatika tantárgyból).

A diákigazoványok igénylésének megkezdéséhez a Nagykanizsai Kormányhivatalban ("Kék ház", Okmányiroda) a NEK fényképes adatlap elkészítésére van szükség, amit iskolánkban kell majd leadni.

Az étkeztetéshez szükségséges dokumentumok a linkek segítségével megynyithatóak, letölthetőek. Elküldési, vagy személyes behozatal határideje: 2020. június 23. Elküldeni az admin@mfg.hu e-mail címre lehet.

A bizonyítványok másolatát a beiratkozás során csatoltan  kérjük feltölteni, egyedi esetekben személyesen behozható a titkárságra.

A kötelező olvasmányok listája:

  • Homérosz: Íliász (részletek a szöveggyűjteményből)
  • Homérosz: Odüsszeia (részletek a szöveggyűjteményből)
  • Szophoklész: Antigoné
  • Biblia (részletek a szöveggyűjteményből)
  • Dante: Isteni színjáték – Pokol (részletek a szöveggyűjteményből)
  • Boccaccio: Dekameron (részletek a szöveggyűjteményből)
  • Shakespeare: Romeo és Júlia

Matrózblúz vásárlására az idén a beiratkozás elektronikus volt miatt júniusban nem lehetséges. Amennyiben igény lesz rá, augusztus végén a tankönyvosztás idejére megszervezzük, amelyről tájékoztatást adunk honlapunkon.

 

Pályázatok

Kiemelt pályázatunk
Ökoiskola

Ökoiskola

További pályázataink