Decemberi eredményeink

Decemberi eredményeink

OKTV

Iskolánkból az idei tanévben Győrfi Boglárka 11. A osztályos tanuló (I. kategória) és Kisjós Olivér 12. B osztályos tanuló (II. kategória) jutott a biológia OKTV 2. fordulójába, melynek időpontja 2024. február 12-én lesz.
Felkészítő tanáruk: Kispál József

Kattints a további eredményekhez!

A nagykanizsai Piarista Általános Iskola, Gimnázium, Kollégium és Boldog Donáti Celesztina Óvoda által rendezett Karácsonyi Ének és Versmondó versenyen három tanulónk vett részt.
Tihanyi Fanni (9.B) - bronz minősítést szerzett
Tirászi Tamara (10.A)  és Imrei Nóra (12.B) ezüst minősítést kaptak.

 

Dr. Szentágothai János Biológia Verseny (IX.)

Dr. Szentágothai János neuroanatómus, orvosprofesszor emlékére az ide tanévben 9. alkalommal hirdette meg a bonyhádi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium és a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kara az országos versenyt. A háromfordulós verseny első feladatlapját az iskolában írták meg azok a diákok, akik az embertan, egészségtan és a biokémia iránt érdeklődnek. Öt végzős tanuló készült a versenyre az emberi anatómia megadott témaköreiből (táplálkozás, légzés, keringés, kiválasztás, szaporodás, hormonrendszer). A következő fordulóba jutást segítette az egyes szervek latin nyelven való ismerete is. Emellett a professzor életrajzát is tudniuk kellett: családi körülményeivel, oktatási, iskolateremtő és kutatási tevékenységével is megismerkedtek.

Iskolánkból az idei tanévben Kisjós Olivér 12. B osztályos tanuló került az elődöntőbe, melyet 2024. március 1-re szerveznek. A 160 felüljavított dolgozat eredményei alapján a legjobb 30 tanuló méretteti meg magát, Olivér jelenleg a 13. helyen áll a versenyben.

Gratulálunk!

Pályázatok

Kiemelt pályázatunk
Ökoiskola

Ökoiskola

További pályázataink