Georgikon Biológia Tanulmányi Verseny

Az idei tanévben is megrendezésre került a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem keszthelyi Georgikon Campusa által a Georgikon Biológia Tanulmányi Verseny, melyre 72 versenyző regisztrált a hazai és határon túli középiskolákból. A két – december 20-án és január 14-én – szervezett írásbeli fordulót követően kilencen jutottak be a január 28-án tartott online szóbeli döntőbe. A versenybizottság tagjai Szaszkóné Dr. Decsi Éva Kincső, Dr. Gidó Zsolt, Dr. Bódis Judit, akik videókonferencia hívás során mérték fel a versenyzők biológiai ismereteit.

Címre kattintva olvashatod tovább!

Iskolánkat Kisjós Bálint 12. A osztályos tanuló képviselte. A külső és belső megtermékenyítésű állatok, anyagcsere-folyamatok, Magyarország természeti kincsei is előkerültek a döntő során, és a szakmai zsűri döntése alapján Bálint az első helyezést érte el.

Nagyon büszkék vagyunk Bálintra, aki a közeljövőben biológiatudását az OKTV 2. fordulójában, majd a Szentágothai János Országos Biológia Verseny döntőjében és a Fodor József Országos Biológia Versenyen is megmutathatja.

Gratulálunk a versenyzőnek!

Felkészítő tanára: Kispál József

https://georgikoncampus.uni-mate.hu/georgikon-biologia-tanulmanyi-verseny/eredm%C3%A9nyek

Pályázatok

Kiemelt pályázatunk
Ökoiskola

Ökoiskola

További pályázataink