Nyári kéthetes nyelvtanulás

A nyári kéthetes nyelvtanulással kapcsolatban sok információnk van, amelyekhez Önök is hozzáférnek a Tempus Közalapítvány felületén, amin folyamatosan frissülő válaszokkal találkozhatnak, és részletesebb információk vannak a programmal kapcsolatban is.

A pályázat iskolai jelentkezési határideje: 2019. december 16. Az űrlapok letölthetőek az alábbi linken:

Jelentkezési lap

A feldolgozás a beérkezés sorrendjében történik.

Érdemes elolvasni a következő linkeken található információkat:

 Tempus Közalapítvány 

 GYIK

A program legpontosabb keretrendszerét nem ismerjük, de az bizonyos, hogy a programban egy akkreditált külföldi nyelviskola komplex programcsomagját kapják a diákok az ösztöndíj részeként. A nyelviskola a teljes időben teljes felelősséget vállal a diákokért. A csoportos utazás esetén kísérő pedagógusaink csupán „háttértámogatást” adnak, de nem egy homogén csoportot alkotnak a két hét során. Rendszerint szállásuk sem közös, az órák nemzetközi csoportokban valósulnak meg, a kísérő tanárokkal nem találkoznak „menetrend szerint”, csak az utazás során. 

A csoportos képzést az iskola pályázza, az egyénit majd a családok, diákok. Az egyéni pályázási folyamathoz minden segítséget és tájékoztatást megadunk majd a családoknak. Az utazás, szállás, étkezés, biztosítás, napi zsebpénz költségeit fedezi az ösztöndíj, tehát minden szükségletet biztosít. Ez nagyszerű lehetőség, biztatunk mindenkit, éljen a lehetőséggel!

Pályázatok

Kiemelt pályázatunk
Ökoiskola

Ökoiskola

További pályázataink